Ni är precis i fart med att genomföra en självvärdering av ert företags digitalisering. Här finns inga rätta eller felaktiga svar och inte heller några dolda fällor. De svar ni ger på frågor och påståenden är er bild av det som pågår i ert företag när ni arbetar för att dra nytta av digitaliseringens möjligheter. Det vi kommer göra är att sammanställa era svar med förhoppningen att inspirera till nya tankar, diskussioner och aktiviteter för er fortsatta digitaliseringsresa. 

Antal frågor
Självvärderingen är indelad i 6 stycken steg där varje del innehåller 15 frågor. Anledningen till denna volym av frågor är att digitalisering har visat sig vara något som ofta spänner över hela organisationen för att vara lyckosam. När vi tagit fram detta verktyg har vi därför haft som ambition att försöka fånga denna komplexitet. Verktyget är baserat på nationell som internationell forskning.

De 6 stegen fördelas enligt följande:

Bakgrund: efterfrågar vem som fyller i och vilket företag som värderas. 

Steg 1: Företagets Digitala Spelplan

Steg 2: Företagets Digitala Användande

Steg 3: Företagets Digitala Förmåga 

Steg 4: Företagets Digitala Kultur

Steg 5: Företagets Digitala Strategi

Steg 6: Företagets Digitala Nytta


Datahantering
Företagets uppgifter kommer inte delas med andra utan hanteras i forskningsprojektet. När material publiceras baserat på insamlad data kommer den att vara avkodad och inga specifika uppgifter kring företaget  finns med.


Med förhoppning om en REDIT givande självvärdering!
För mer information kring projektet välkommen att besöka projektets hemsida: https://lnu.se/redit


Bästa hälsningar,
REDIT-teamet